Societatea comercială EUROTANK S.R.L. Braşov a fost infiinţată în martie 2007 şi activează în dezvoltarea, producţia şi comercializarea staţiilor de epurare a apelor menajere uzate provenite de la locuinţe sau grupuri de locuinţe, zone rezidenţiale sau de agrement, birouri, moteluri, hoteluri, campinguri, puncte de lucru, spaţii comerciale situate în zone fără canalizare.
Societatea beneficiază de sprijinul instituţiilor de specialitate în acest domeniu şi colaboreaza cu specialişti de marcă în perfecţionarea produselor pe care le produce şi comercializează.

Spre deosebire de alte statii de epurare simple, sau semiautomate, statiiile EUROTANK sunt complet automatizate, intreg procesul de epuare desfasurandu-se fara a mai fi nevoie de o supravegere prealabila sau de o interventie a dumneavoastra.
Responsabilitatea protejării mediului devine o prioritate atât pentru comunităţile urbane şi rurale, cât şi pentru societăţile mici şi mijlocii şi chiar al gospodăriilor individuale.

Pentru a imbunătăţi oferta, societatea noastră colaborează cu producători de echipamente din Uniunea Europeană, Japonia, Canada şi Statele Unite ale Americii.
Societatea este specializată în producţia şi comercializarea staţiilor de epurare ETK. Activitatea curentă constă în producţia şi comercializarea staţiilor de epurare Eurotank (ETK) capabile să epureze apele uzate provenite de la locuinţe individuale, pensiuni, hoteluri, mici comunităţi şi unităţi mici destinate produselor alimentare.

Colaborand cu cei mai buni specialisti in domeniu societatea Eurotank SRL va poate proiecta si executa staţii de epurare ce pot deservi comunităţi până la 3000 persoane.
Staţiile ETK sunt agrementate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcţii sub numărul 003-05/471-2015  şi îndeplinesc normele impuse pe teritoriul României.

TELEFON: (0040) 368.45.68.34

EMAIL: office@statie-de-epurare.ro

WEBSITE: www.statie-de-epurare.ro